Utbildningar

Utbildningar

Olika utbildningar erbjuds och har erbjudits sedan några år tillbaka i både Sverige och Norge.

I Norge erbjuds utbidlningar i samarbete med Norske Heilpraktikerskolen i Oslo.Utbildningar i Dornmetod

Kurs i tyska Dornmetod är en 2 dagars helgkurs där deltagarna lär sig att genom mjuka naturiliga rörelse och lätta manipulationer rätta till felställningar i leder och ryggrad.

Metoden kan beskrivas bäst som en blandning av osteopati och mjuk kiropraktik. Med hjälp av metoden kan t ex skolios, diskförskjutnigar, benlängds-skillnader, bäckensneddställning eller akuta ryggskott behandlas.

Läs mer på min webbsida www.dornmetod.se

Kursledaren Jogi Karpinski är en av 2 av tyska Dornförbund  godkända Dornterapeuter och f n enda godkända Dornbutbildare i Sverige.

Information om kurserna samt senaste kurstillfälle hittar du här.

Kursen är godkänd av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund som vidareutbildning vilket ger försäkringsskydd för dess medlemarÖvningsdagar i Dornmetod

Tidigare kursdeltagare i Dornmetod har möjlighet att fräscha upp sina kunskaper på denna Övningsdag samt att lära sig 'finliret', specialknep och att jobba med hjälpemedel. 
Utbildningar i Non Invasive Acupuncture NIA

Kommer till hösten 2014. Kursen kommer att lära ut att leta upp aktiva punkter (s k 'tsubos'), ta bort akuta smärtor genom enkel 'nål'manipulation på huden, distala behandlingssätt och -strategier för att omedelbart reducera/ta bort muskel- och ledsmärtor.

Kursen kommer hållas som en 1-dags kurs. Deltagarna kommer att lära sig att använda en s k Teishin (japansk trubbig nål/trycksond).

Intresseanmälan här
           

           fritt flöde av energi = hälsa och smärtfrihet